ONZE SERVICES

PRIVéFEESTEN

De privacy van het 2ha domein tovert jullie feest om tot een unieke en onvergetelijke dag. 

BUSINESS EVENTS

De prachtige locatie in Louise-Marie brengt je business evenementen  naar een next level.

Huwelijken

Het perfecte decor voor een kwalitatief hoogstaande full wedding experience!

Onze werkwijze

ALL-IN PACKAGES

Keuzestress of geen tijd? Geen probleem, onze all-in pakketten laten u zorgeloos genieten, en dit aan een vast budget!

A LA CARTE

Samen met onze professionele partners luisteren we naar jullie wensen en budget. In dialoog gaan we aan de slag om jullie droom te verwezenlijken!

REGIE IN EIGEN HANDEN

Boek onze locatie en neem de regie van je event of feest volledig in eigen handen.

Boek onze locatie

De prachtige locatie in Louise-Marie tovert jouw huwelijk, communie/lentefeest of familiale feestgelegenheid om tot een unieke en onvergetelijke dag. 

Maar ook business evenementen zoals een teambuilding, personeelsfeest of een bedrijfsvoorstelling bezorgen jullie personeel, klanten of bedrijfspartners het unieke kader om in alle rust te genieten. 

Jouw verwachtingen zijn onze drive om er een gezellige dag van te maken. Contacteer ons voor je event of  feest op maat! 

drie formules:

1. Manor

De Moorse ruimte, een gezellige lounge met coffee corner, het salon "De Kemmeter" en een volledig ingerichte leefkeuken kunnen geboekt worden voor exclusieve feestelijkheden met een WOW effect.

2. Garden

Aangelegde Jacques Wirtz paviljoenen, een ceremonietuin en gezellige terrassen zijn de perfecte locatie voor outdoor festiviteiten. Een springkasteel en oude volksspelen staan eveneens ter beschikking  voor jong en oud.

3. Manor & Garden

2 hectare privé-domein met een historisch landhuis  laten niets aan de verbeelding toe. Louise Marie Manor & Gardens staat exclusief ter uwer beschikking.

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten, business events, privéfeesten of Junior Academy.